hund

natuurgeneeskunde

voor de hond

 

voorstellen
natuurgeneeskunde
praktijk
stervensbegeleiding
vaccineren
workshops/cursussen
reacties
producten
tarieven
contact
blog 2013
blog 2012

sitemap

Ik kom bij u thuis, omdat ik de hond dan in zijn normale omstandigheden kan observeren (indien gewenst is andere optie mogelijk). Een eerste consult duurt ca. 60-75 minuten. Tijdens het consult stel ik u  vragen over de medische  geschiedenis, achtergrond, voeding, huidige leefomstandigheden en werkvorm. De hond mag gewoon vrij rond lopen en zijn gang gaan. Door de vraagstelling, observatie, het fysiek, mentaal en energetisch onderzoek breng ik het totaalbeeld van de hond in kaart.
Aan de hand van deze bevindingen wordt een conclusie, een behandelplan en het te verwachten resultaat voorgesteld. Dit altijd in overleg, omdat het voor u als eigenaar uitvoerbaar moet zijn. Het advies, de bespreking en de uitwerking daarvan ontvangt u per mail binnen 3 werkdagen na het consult.

Behandelingen waarvan ik gebruik maak zijn:  Bach-bloesemtherapie, essentiële oliën, fytotherapie, celzoutentherapie, T-touch, voedingsadvies, gedragsadvies, communiceren met je dier of doorverwijzing naar gedragstherapeut of dierenarts.
Één consult volstaat meestal en soms is een vervolgconsult nodig. Terugkoppeling kan telefonisch of per mail.

De kosten voor een consult  zijn € 65,00 inclusief 21 % B.T.W., advies, bespreking en uitwerking per mail.
De kosten voor een vervolgconsult zijn € 32,50.
Reiskosten 0,29 per km.

 

 
 
Copyright 2012 © Annelies de Bruijn