hund

natuurgeneeskunde

voor de hond

 

voorstellen
natuurgeneeskunde
praktijk
stervensbegeleiding
vaccineren
workshops/cursussen
reacties
producten
tarieven
contact
blog 2013
blog 2012

sitemap

 

dinsdag 5 juni 2012

T-touch

Jongens, geef de baas nou eens een baan want die heeft serieus tijd te veel! Vanochtend zijn we voor dag en dauw de auto in gegaan naar het pittoreske Bladel of all places! Ze had ons opgegeven voor een workshop T-touch.
Toen wij aankwamen was er al een Mechelse herder; Jenka en hier zeg ik ff op zijn Thorgal's gedag tegen haar baas. Maar toen mensen....
Ik geloof dat je best wel kunt zien dat ik hier een beetje blij ben; er kwamen ook nog een border collie en NOG een Saarloos!!! Na een beetje spelen gingen ze koffie drinken en nadat ik iedereen een beetje had uitgedaagd, de cake van tafel had geprobeerd te snaaien en ik aan het open haard hout begonnen was, gingen ze net naar buiten.
Je zou toch zweren dat ik een makkelijke, rustige hond ben hè als je me zo ziet :)
Hier ging Annelies de staartbewegingen bij Aranca Arkane (thnx Christa :) demonstreren. Ja en hoe gaat dat? Zij had er niet zo'n zin in dus wie is dan de sigaros?
Ik vond al dat gekroel wel prima, want laat je niet gek maken, T-touch is dus gewoon een ander woord voor kroelen. Toen ze eindelijk eens klaar waren en ik ondertussen onder de bank een kuil van hier tot Sydney gegraven had, zijn we gaan wandelen.
Dit is dus een serieuze heksenboom mensen waaronder Zwarte Kaat, die een paar honderd jaar geleden hier de buurt teisterde, begraven ligt. Vet! Lopen we verder, had de boer net op een veld gegierd. Wolla jongen, too good to be true. Dus ik doe eens iets wat natuurlijk niemand ziet aankomen: Ik ga er HELEMAAL doorheen liggen rollen. ZOOOOOOOOO. Heaven!
Ja dit was jammer. Annelies wist een meertje in de buurt waardoor het merendeel er afgespoeld is, maar toch jongen, die autorit naar huis!

  

 
Copyright 2012 © Annelies de Bruijn