hund

natuurgeneeskunde

voor de hond

 

voorstellen
natuurgeneeskunde
praktijk
stervensbegeleiding
vaccineren
workshops/cursussen
reacties
producten
tarieven
contact
blog 2013
blog 2012

sitemap

Sinds september 2008 heb ik een praktijk als Natuurgeneeskundig Therapeut voor Hond en Administratieve Dienstverlening. Deze combinatie eist aan de ene kant denken en aan de andere kant werken met je medische kennis, intuïtie en sensiviteit. Dit is voor mij een goede mix om in balans te blijven.

aruph


Ik ben 2003 begonnen met de beginners en daarna de vervolgcursussen telepathie met dieren bij Cecilia van der Drift. Zij heeft ruime ervaring (vanaf 1999 een praktijk) op dit gebied.
Daarna heb ik diverse energetische bewustzijnscursussen gevolgd,voordat ik aan de 3 jarige HBO opleiding Veterinair Natuurgeneeskundig Therapeut Paard & Hond ben begonnen.
Andere opleidingen die ik gevolgd heb zijn o.a. fytotherapie, celzoutentherapie, T-Touch, EHBO homeopathie, braintraning voor uw hond en in juni 2012 hoop ik de
5 jarige opleiding Natuurgeneeskunde met succes af te ronden. Door mijn ervaringen en opleidingen kan ik tijdens een consult de juiste vragen stellen en daarna een compleet /breed advies geven voor uw hond.

.

 
Copyright 2012 © Annelies de Bruijn